ÖSYM gecenin bir yarısı zorla görev veriyor!

ÖSYM gecenin bir yarısı zorla görev veriyor!
ÖSYM 17 - 18 Haziran tarihinde yapılacak YKS oturumlarında görevli bulmakta zorluk çektiği için öğretmenlere zorla görev veriyor.

ÖSYM gecenin bir yarısı zorla görev veriyor!

ÖSYM 17 -18 Haziran tarihinde ülke genelinde yapılacak olan YKS oturumlarında salon başkanı ve gözetmen olarak görev alacak öğretmenleri belirlemeye devam ediyor.

YKS oturumları tercih süreci geçtiğimiz haftalarda tamamlandı ve sınav görev ücretlerinin düşük olması sebebiyle tahmin edildiği gibi bir çok öğretmen görev almadı ve bir çok salonda görevlendirilme yapılamadı.

Görevli bulmaktan zorluk çeken ÖSYM artan hayat pahalığı karşısında sınav görev ücretlerinde iyileştirmeye gitmezken, gecenin bir yarısı öğretmenlere görevlendirme mesajı attığı bilgileri gelmeye başladı.

ÖSYM gecenin bir yarısı zorla görev veriyor

Edindiğimiz bilgilere göre ÖSYM gecenin bir yarısı zorla görev veriyor. Görevli bulamayan ösym, norma şartlarda öğretmenlere görev vermezken, şu anda zorla görev vermeye çalışıyor. Ancak öğretmenler sosyal medyada tepkilerini her fırsatta dile getiriyor ve ÖSYM sınav görev ücretlerinin kayda değer bir şekilde artırılmasını talep ediyor.

İşte ÖSYM tarafından gecenin bir yarısı öğretmene atılan o mesaj ;

osymmesaj.jpg