Öğretmenlerin Örnek Projeleri Bakanlık Tarafından Yayınlanacak

Öğretmenlerin Örnek Projeleri Bakanlık Tarafından Yayınlanacak
Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 01.04.2024 tarihinde il milli eğitim müdürlüklerine, ilçe milli eğitim müdürlüklerine ve okul müdürlüklerine gönderilen yazı gereği öğretmenlerin sosyal etkinlikler alanında yürüttükleri projeler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanacak olan Maarifin Yüz Akı dergisinde yayınlanacak. Kriterler nelerdir? Son başvuru tarihi ne zaman? Başvurular kimler aracılığıyla yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilerin kendine, ailesine ve topluma karşı saygılı; toplumsal sorunlara duyarlı; bütün canlılarla birlikte doğaya ve çevreye, nesne ve eşyalara fayda ve estetik katacak; sorun çözen, iş birliği içinde çalışma becerisi gelişmiş; hayatını daha anlamlı ve değerli kılacak kişiler olarak yetişmeleri amacıyla okullarda tasarlanan ve uygulanan eğitimde iyi örnekler olarak nitelendirilen projelerin Maarifin Yüz Akı Dergisinde yayınlanacağı duyuruldu.

egitimde-iyi-ornekler.jpg

Bu doğrultuda, Strateji Geliştirme Başkanlığı koordinesinde elektronik olarak yayınlanacak olan hazırlanacak Maarifin Yüz Akı e-Dergisi'nin ikinci sayısının ana teması "Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri" olarak belirlenmiştir. Dergide yer alacak olan sosyal sorumluluk faaliyetlerinin öğretmenlerimiz tarafından ortaya konulmuş olan projelerden olacağı belirtilmiştir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER