Öğretmenlerin Haziran ayı ek ders ücreti ne zaman yatacak?

Öğretmenlerin Haziran ayı ek ders ücreti ne zaman yatacak?
Öğretmenlerin Haziran ayına ait ek ders ücretleri ne zaman yatacak? Sorusunun cevabı aranırken, bazı ilçelerde ek ders ücretlerini hesaplara aktarıldığı haberleri geldi. Ancak bir çok İlçeden ek ders ücretlerinin hala yatırılması bilgileri gelmeye..

Eğitim Öğretim yılının 16 Haziran tarihinde tamamlanmasından sonra milyonlarca öğretmen, 19 - 23 Haziran tarihleri arasında seminer çalışmalarını ÖBA üzerinden uzaktan olacak şekilde tamamladı.

Öğretmenlere Haziran ayında 1 - 16 Haziran tarihleri arasında ki günlerde bulunan ek ders ücretleri ile seminer dönemine ait 15 saat ek ders ücreti okulları tarafından tahakkuk ettirildi. Ancak bir çok ilçeden öğretmenlerin ek ders ücretlerinin hala ödenmediği bilgileri gelmeye başladı.

mebhocam.com a gelen bilgilere göre , bazı ilçelerde haziran ayı ek ders ücretlerini hesaplara aktarılırken, bir çok ilçede ise yatırılmadığı yönünde oldu. Oysaki öğretmenlerin ek ders ücretlerinin bayram öncesinde hesaplarına aktarılmasını talep etmişlerdi.

Öğretmenlerin Haziran ayı ek ders ücreti ne zaman yatacak?

Öğretmenlerimizin ek ders ücretleri genellikle her ayın 1’inden 10’una kadar yatırılıyor. Ancak, bu konuda karar İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından alınıyor. Bu durumda, en geç Temmuz’un 10’una kadar ek ders ücretlerini alan öğretmenlerimiz olacak.

Ek Ders Yatan İller

Gümüşhane, İzmir, Amasya, Gaziantep, Rize, Sinop, Çankırı, Muş, Kırklareli, Kocaeli, Hatay, Adana, Samsun, Hakkari, Çorum, Trabzon, Aksaray, Yozgat, Bolu, Konya, Bursa, Ordu, Erzurum, Nevşehir, Mardin, Malatya, Kırşehir, Zonguldak, Afyonkarahisar, Balıkesir, Uşak, Sakarya, Ağrı, Karaman, Kastamonu, Edirne, Aydın, Kütahya, İstanbul (bazı yerleri) gibi illerin bazı ilçelerinde ek ders ücretlerinin ödendiği bilgileri geldi.

Size Ek Ders Ücreti Yattı Mı?

Yorum kısmından ilinizi yazarak diğer öğretmen arkadaşlara da yardımcı olabilirsiniz. Yada hangi ilde iseniz yatmayan ili söyleyerek sesinizi duyurabilirsiniz.

Öğretmenlerin Haziran ayı ek dersler ödemelerinin yapılması gerekirken, bir çok ilçede ek dersler ödenemiyor. Haziran ek derslerinin ödenmemesinin sebebi belli oldu.. Sebebi için TIKLAYIN