Öğretmenlerin Haziran Ayı Ek Ders Hesaplamaları Yapıldı

Öğretmenlerin Haziran Ayı Ek Ders Hesaplamaları Yapıldı
Haziran dönemi seminer çalışmaları sürerken, okullar öğretmenlerin Haziran dönemi ek ders hesaplamalarını yaparak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine göndermeye başladı.

Öğretmenlerin bu eğitim öğretim yılı içinde son kez ek ders alacakları Haziran ayı için ek ders hesaplamaları yapıldı.

Haziran dönemi seminer çalışmalarını ÖBA üzerinden uzaktan olacak şekilde sürdüren öğretmenlerin haziran ayı ek ders hesaplamaları yapıldı. Öğretmenlerin görev yaptıkları okullarda ki idareciler Haziran ayı ek ders hesaplamalarını tamamladıktan sonra İlçe MEM 'lere göndermeye başladı.

Haziran ayı ek dersleri nasıl hesaplandı?

Bilindiği gibi okullarda 16 Haziran tarihinde kapandı. Bu tarihe kadar öğretmenlere normal haftalarda aldıkları ek ders ücretleri tahakkuk ettirildi. Sonraki hafta için ise (19 - 23 Haziran arası) ÖBA üzerinden en az bir seminer videosunu izleyen öğretmenlere 15 saat ek ders ücreti ödemesi yapıldı. mebhocam com ayrıca tüm bunlara ek liselerde geçmiş senelerden dersleri bulunan öğrenciler için yapılan sorumluk sınavlarında görev alan öğretmenlere, görev aldıkları sınav başına 5 saat ek ders ücret tahakkuk ettirildi.

haberici.jpg

Haziran ayı ek ders ödemeleri ne zaman yapılacak ?

Öğretmenlerin haziran ayı ek ders ödemeleri ilçeler arası farklılık göstermek şartıyla 1 - 10 temmuz tarihleri arasında ödenecektir. Bazı ilçelerde ek ders ödemeleri ayın 1. günü yapılırken, bazılarında bu süre 10. günü bulmaktadır. mebhocam com 'u takip edin