Öğretmenler de emekliler gibi maaşlarını istediği bankaya taşıyabilsin

Öğretmenler de emekliler gibi maaşlarını istediği bankaya taşıyabilsin
Emekli vatandaşlara getirilen kolaylıklardan olan maaşı istediğin bankadan alabilme isteği, öğretmenlere de getirilsin.. Öğretmenler Emekliler gibi maaşlarını istediği bankaya taşıyabilsin..

Öğretmenler verilen düşük promosyonlar son günlerde dikkat çekmekle birlikte, öğretmenlerin de tepkilerini çekmektedir.

Geçtiğimiz senelerde 30 bin liralara çıkan promosyonlar bu sene 10 binin altına düştü. il ve ilçe mem'ler den gelen anlaşma haberlerine bakılırsa, öğretmenlere 3 senelik anlaşma karşılığında teklif edilen promosyonlar 7 bin 500 TL maaş alan emekliye teklif edilen promosyonlar ile aynı düzeyde.

Öğretmenler Emekliler gibi maaşlarını istediği bankaya taşıyabilsin

Bu durum karşısında uzun süredir MEB'e seslenen öğretmenler istediklerini alamayınca, şimdide tıpkı emekli vatandaşlara getirilen kolaylık gibi maaşlarını istedikleri bankadan almak istiyorlar.

Binlerce öğretmen, emekli vatandaşlara verilen istenilen bankaya maaş taşıma hakkının kendilerine verilmesini ve bu sayede öğretmenlerin bireysel pazarlık yöntemi bankalarda promosyon talep edilmesini istiyor.

Bakalım şu ana kadar merkezi bir maaş promosyon ihalesi konusunda açıklama yapmayan MEB, öğretmenlerin bireysel maaş promosyon anlaşmasına izin verilmesin talebine nasıl bir cevap verecek yada verecek mi ?

Siz değerli okuyucularımızın yorumlarını bekliyoruz..

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.