Öğretmenler dikkat MEB başvuruları almaya başladı

Öğretmenler dikkat MEB başvuruları almaya başladı

Milli Eğitim Bakanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen "Öğretmen Gözüyle Eğitim Öğretim" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması için başvuruları almaya başladı.

Öğretmenler dikkat MEB başvuruları almaya başladı

24 Kasım öğretmenler gününe sayılı günler kala Milli Eğitim Bakanlığı her sene olduğu gibi bu senede öğretmenler özel etkinlikler düzenlemeye başladı.

Bakanlık bu kapsamda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen "Öğretmen Gözüyle Eğitim Öğretim" temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması için başvuruları almaya başladı.

Öğretmen günü kutlamaları kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen öğretmenler 30 Ekim 2023 tarihine kadar yarışmaya başvuru yapabilecekler.

12562.jpg

Süreç boyunca öğretmenlerin yarışma kapsamında il milli eğitim müdürlüklerine gönderdikleri eserler bakanlığının belirlediği internet adresine il MEM'ler tarafından gönderilecek.

Derece giren öğretmenlere ödüller var

242 kasım öğretmen gününe özel düzenlenen fotoğraf yarışmasında ilk üçe giren öğretmenlere ödül olarak fotoğraf makinesi verilecek. Sonuçlar 13 Kasım 2023 tarihinde açıklanacak

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.