Öğretmenler dikkat! Bu işlemler yenilenebilir

Öğretmenler dikkat!  Bu işlemler yenilenebilir
Milli eğitim Bakanlığının peş peşe yaptığı yönetmelik değişiklikleri ile zümre toplantı tutanakları yenilenebilir. işte detaylar..

Bilindiği gibi milli eğitim bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala milli eğitim bakanlığı Ortaöğretim kurumları Yönetmeliği’nde kapsamlı bir değişiklik yaptı bakanlık bununla birlikte aynı zamanda ilk kez ölçme ve değerlendirme yönetmeliğin yürürlüğe koydu.

Bakanlık yönetmeliklerde yaptığı değişikliklerle yeni uygulamaları hayata geçirdi bunların başında ilkokullarda sınavların kaldırılması liselerde ise merkezi sınavların uygulamaya konulması oldu.

ogretmenler-dikkat-bu-islemler-yenilenebilir.jpg

Öğretmenler dikkat! Bu işlemler yenilenebilir

Ancak bakanlık kadrosunda görev yapan öğretmenler kendi okullarında bu değişiklikler hayata geçmeden zümre toplantılarını yaptılar ve ve eski yönetmeliklere göre bir takım kararlar aldılar.

Fakat alınan bazı kararlar ilgili yönetmeliklerin değişmesi ile birlikte geçersiz hale gelmiş olabilir bu sebeple zümre toplantılarının tekrardan yapılması gündeme gelebilir.

MEB'den görüş yazısı bekleniyor

Konuyla ilgili olarak herhangi bir resmi yazı yayınlanmazken, bakanlığın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili görüş yazısı yayınlaması beklenmektedir.