Öğretmenler Dikkat! Bu işlemi yapmazsanız, ücretiniz geç yatar

Öğretmenler Dikkat! Bu işlemi yapmazsanız, ücretiniz geç yatar
17 - 18 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS oturumlarında görev alan öğretmenler sınav sonrasında Sınav Değerlendirme Formunu doldurmaları gerekmektedir. Öğretmenler eğer bu işlemi yapmazlarsa sınav ücretleri geç yatmaktadır.

Binlerce öğretmenin gözetmen, salon başkanı ve yedek gözetmen olarak görev aldıkları YKS oturumları bu hafta sonu yapılıyor.

YKS TYT oturumu bu gün ülke genelinde binlerce öğrencinin katılımıyla yapıldı. Milyonlarca öğrencinin girdiği YKS TYT oturumunda binlerce öğretmende görev aldı.

165 dakika süre TYT oturumu bugün 10:15'te başladı ve 13:00'da sona erdi. Ancak görevli olan öğretmenler 8:45'te okullarına geldi ve ancak sınav sonrasında 13:15 gibi okullarından ayrıldılar.

Öğretmenler Dikkat! Bu işlemi yapmazsanız, ücretiniz geç yatar

Öte yandan sınavda gözetmen, yedek gözetmen ve salon başkanı olarak görev alan öğretmenlere ÖSYM tarafından önemli bir hatırlatılma yapıldı. Görev alan öğretmenlerin oturumlardan iki iş günü içerisinde ( Salı gün sonuna kadar ) GİS sistemi üzerinden sınav değerlendirme formunu doldurmaları istendi.

ÖSYM tarafından yapılan bu sınavlarda görev alan öğretmenlerin sınavdan iki iş günü sonra (Salı gün sonuna kadar) GİS sistemi üzerinden sınav değerlendirme formunu doldurmadıkları takdirde, sınav görev ücretleri epey geç yatmaktadır. O sebeple bu işlem önemlidir. Sınav değerlendirme formunu belirtilen süre içinde dolduran öğretmenlerin YKS sınav görev ücretleri en geç Perşembe gününe kadar hesaplarına yatırılacaktır.