Öğretmenler Dikkat! Başvuru onay ekranı açıldı

Öğretmenler Dikkat! Başvuru onay ekranı açıldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nın sürecini başlattığı 2.il içi ve il dışı yer değiştirme sürecinde Öğretmenlerin İl İçi ve İl Dışı Atama Başvuru Onay Ekranı Açıldı. Tercihte bulunan öğretmenlerin tercihlerinin okul idareleri tarafından onaylanması gerekiyor..

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan 2.il içi ve il dışı yer değiştirme sürecinde son aşamaya geçildi.

Başvuru onay ekranı açıldı

Yayımlanan kılavuzda belirlenen şartları taşıyan ve 2.il içi veya il dışı yer değiştirme için başvuru yapan öğretmenlerin tercihlerinin okul idareleri tarafından onaylanabilmesi içinde İl İçi ve İl Dışı Atama Başvuru Onay Ekranı Açıldı.

Okul idarelerinin okullarında görev yapan ve 2.il içi veya il dışı yer değiştirmeye başvuru yapıp tercih yapan öğretmenlerin tercihlerini gün içinde onaylamaları gerekiyor.

Okul idareleri tarafından onaylanan 2.il içi veya il dışı yer değiştirme tercihleri sırası ile sonrasında ilçe ve il MEM'ler tarafından onaylanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2.il içi veya il dışı yer değiştirme sonuçlarını ise 29 Ağustos 2023 tarihinde açıklaması bekleniyor.