Öğretmen Maaşları Söz Konusu Olunca Nagehan Alçı'dan Bir Açıklama Gelmedi

Öğretmen Maaşları Söz Konusu Olunca Nagehan Alçı'dan Bir Açıklama Gelmedi
Her nedense pandemi sonrasında öğretmenlerin kolay ve rahat para kazandığını iddia edip kafa yorumcu olan ve bu durum çok zoruna giden Nagehan alçı hanımefendinin günümüz şartlarında yetersiz kalan öğretmen maaşlarından söz edeceği beklenirken her nedense

Her nedense pandemi sonrasında öğretmenlerin kolay ve rahat para kazandığını iddia edip kafa yorumcu olan ve bu durum çok zoruna giden Nagehan alçı hanımefendinin günümüz şartlarında yetersiz kalan öğretmen maaşlarından söz edeceği beklenirken her nedense kendisi bu konuda herhangi bir açıklama yapmadığı gibi hiç sesi de çıkmadı. Pandemi döneminde Nagihan Alçı'nın belirttiği gibi öğretmenler hiç de rahat bir dönem geçirmedi.

Öğretmenler uzaktan eğitime tam anlamıyla adapte olma sürecinin zorluklarını yaşadı. Öğretmenler sürekli yaşanan internet bağlantılarının kopmaları ile verimli bir ders işleyemedi. Genel olarak yüz yüze tasarlanmış olan ve bu şekilde kurgulanan, kimi uygulamaya dönük pek çok dersin uzaktan eğitime adapte edilmesi öğretmenler açısından zor bir süreçti. Çok dikkat dağıtıcı bir ortama rağmen dikkatlerini toplayıp öğrencilere uzaktan ders anlatmanın zorlukları öğretmenler için oldukça zorlayıcıydı.

Nagihan Alçı'dan Öğretmen Maaşları İle İlgili Açıklama Bekleniyor

Pandemi süresince gerek okulda gerek sınıfta gerek dolmuş ile okula giderken tam 3 kez koronavirüs salgınına yakalandım. Evde beraber yaşam sürdüğüm babama hiç istemememe rağmen virüsü bulaştırdım ve her ikimiz de bu süreci oldukça zor atlattık. Hastalığın etkilerini hala üzerimde taşıyorum.

Çok değerli Nagihan Alçı'nın pandemi süresince kaç öğretmenin sadece gitmek zorunda olduğu okuldan bulaşan Corona virüsten dolayı yaşamını kaybettiğinden bilgisi var mı? Ya da bu durum Nagehan alçı hanımefendinin umurunda oldu mu acaba? Öğretmenler genel olarak rahat ve kolay para kazanıyorlar açıklaması sonrasında koronavirüsün sebebi ile ölen meslektaşlarımız hakkında da birkaç kelime ederdi. Çünkü o meslektaşlarımız gelecek nesillere ilim öğretme yolunda yaşamlarını kaybederek şehit oldular. Günümüz koşullarında herkesin sorunu kiralar almış başına gitmiş durumda. Ortalama olarak bir öğretmen maaşı 12.000 ile 15.000 civarı arasında veriliyor.