Öğretmen atamalarında en çok kontenjan hangi branşa verilecek? Bakan Tekin'den öğretmen en çok ihtiyaç olan branş açıklaması

Öğretmen atamalarında en çok kontenjan hangi branşa verilecek? Bakan Tekin'den öğretmen en çok ihtiyaç olan branş açıklaması
Öğretmen atamalarında en çok kontenjan hangi branşa verilecek? Bakan Tekin'den öğretmen en çok ihtiyaç olan branş açıklaması geldi. İşte en çok öğretmen ihtiyacının olduğu branşlar..

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamalarına hazırlanıyor. Bakan Tekin bugün müjdeyi verdi. 2023 2024 Eğitim öğretim yılı 2.dönemine MEB bünyesine binlerce yeni öğretmen ataması yapılacak. Peki Öğretmen atamalarında en çok kontenjan hangi branşa verilecek?

Öğretmen atamalarında en çok kontenjan hangi branşa verilecek?

Bakan Tekin öğretmen atamaları konusunda açıklama yaparken, Ekim sonu gibi takvimi duyuracaklarını söyledi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ayrıca en çok ihtiyaç duyulan branşları da açıkladı. Milli eğitim Bakanı Yusuf Tekin en çok ihtiyaç duyulan branşları İngilizce, Özel Eğitim, Sınıf Öğretmenliği, Okul öncesi ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi olarak açıkladı.

12562-001.jpg

Buradan yola çıkarak MEB'in bu sene yapacağı öğretmen atamalarında en çok kontenjanı bu branşlara ayırabileceğini söyleyebiliriz.

mebhocam.com / özel