Öğrenciler burs başvurusu için son gün belli oldu

Öğrenciler burs başvurusu için son gün belli oldu

Üniversite öğrencileri de bu burs programından yararlanabileceklerdir. Özel olarak, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı, deprem bölgesinde yaşayan öğrencilere destek olmak amacıyla 100 lisans öğrencisine tek seferlik 2000 TL tutarında eğitim desteği sağlayacak. İlgilenen öğrenciler, belirtilen tarihe kadar İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı'nın internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu burs programı, öğrencilerin eğitim hayat...

Öğrencilere yönelik 2000 TL burs fırsatı sunulmaktadır, ve bu burs için son başvuru tarihi 25 Şubat olarak belirlenmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) aldığı kararla, ilk olarak 1., 5., ve 9. sınıf öğrencilerine, ardından 2., 3., 4., 6., 7., 8., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerine de bu imkan genişletilmiştir.

ÖĞRENCİLER BURS BAŞVURUSU İÇİN SON GÜN BELLİ OLDU

Üniversite öğrencileri de bu burs programından yararlanabileceklerdir. Özel olarak, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı, deprem bölgesinde yaşayan öğrencilere destek olmak amacıyla 100 lisans öğrencisine tek seferlik 2000 TL tutarında eğitim desteği sağlayacak. İlgilenen öğrenciler, belirtilen tarihe kadar İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Geliştirme Vakfı'nın internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Bu burs programı, öğrencilerin eğitim hayatlarında maddi bir destek sağlayarak onlara yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.