O Branş Öğretmenlerinin Ders Süreleri 10 Dakika Kısalıyor

O Branş Öğretmenlerinin Ders Süreleri 10 Dakika Kısalıyor

O Branş Öğretmenlerinin Ders Süreleri 10 Dakika Kısalacağı iddia edildi. işte detaylar..

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim öğretim yılı birlikte yenilikler açıklamaya devam ediyor. Öğrenci sınıf geçme sisteminin değişmesi gibi kapsamlı bir değişiklerden sonra şimdide O Branş Öğretmenlerinin Ders Süreleri 10 Dakika Kısalacağı iddia edildi. işte detaylar..

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz haftalarda öğretmenler ile buluşmasında okul öncesi öğretmenlerine müjde vereceklerini bu müjdenin de kısa süre içinde açıklanacağını duyurmuştu.

O Branş Öğretmenlerinin Ders Süreleri 10 Dakika Kısalıyor

Binlerce okul öncesi branşı öğretmenleri bu müjdeyi merak ederken, kulise bilgileri gelmeye başladı. Edinilen bilgilere göre 50 dakika olan okulöncesi ders süresi 10 dakika azaltılarak 40 dakikaya düşürülecek. Ara vermeden 300 dakika derse giren öğretmenler böylece 240 dakika derse girmiş olacak.

Öte yandan okul öncesi branşı öğretmenleri yoğun çalışma saatlerinin azaltılması yönünde ki taleplerini uzun süredir Bakanlığa iletiyordu.

Bakanlım MEB yeni yapacağı yönetmelik değişikliği ile ilgili olarak okul öncesi öğretmenlere ne gibi müjde verecek..

mebhocam.com'u takipta kalın.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.