Nisan ara tatilinin durumu belli oldu

Nisan ara tatilinin durumu belli oldu
8 - 12 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan Nisan ara tatilinin durumu belli oldu. Peki Nisan ara tatili kaldırılacak mı? Bölgesel ara tatil mi geliyor? İşte detaylar..

Nisan ara tatilinin durumu belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e bir kaç gazeteci tarafından sorulan ara tatillerin durumu ne olacak sorusu sonrasında, Bakan Tekin tartışmalı süreci başlatmış ve ara tatillerin revize edileceğini duyurmuştu.

Bakanlık tarafından ara tatillerin verimi ile ilgili olarak anket devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bizzat yaptığı açıklamada, ara tatillerin kaldırılmasının gündemde olmadığını ancak bölgesel düzenleme yapabileceklerini duyurdu. Çalışmalar devam ederken, milyonlarca öğrenci ve sayıları 1 milyonu aşan öğretmen Nisan ara tatilinin durumu merak ederken, Nisan ara tatili ile ilgili olarak Bakan Tekin'nden açıklama geldi.

Bakan Tekin, Nisan ara tatili ile bayram tatilinin birleştiğini söyledi ve bu durumda pek düzenleme yapılmanın mümkün olmadığın söyledi. Diğer bir değişle Nisan ara tatili ülke genelinde 8 - 12 Nisan tarihleri arasında olacak..