Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından İzinsiz Eğitim Faaliyeti İhbar Hattı Oluşturuldu!

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından İzinsiz Eğitim Faaliyeti İhbar Hattı Oluşturuldu!
İzinsiz şekilde eğitim faaliyetleri yürüten yerleri artık çok kolay bir şekilde ihbar edebileceksiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı yeni almış olduğu karar ile birlikte eğitim ve öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi ve denetlenmesi için ihbar hattı oluşturdu.

Alınan bu kararda İzinsiz Eğitim Faaliyeti İhbarı şeklinde link oluşturularak izinsiz eğitim faaliyetlerinin bildirilmesine olanak tanındı. Bu linkten ulaşım sağlanması sonrasında vatandaşlar yetkili birimlere rahat şekilde ulaşarak eğitim konusunda sorunların önüne geçilebilecek.

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan link ile beraber izinsiz şekilde faaliyetlerin gerçekleştirilmesi önlenmiş olacak. Herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bu link özellikle yetkililer için müdahale etme fırsatını oluşturuyor. Aynı zamanda izinsiz eğitim faaliyetlerinin yayılmasının önüne geçilmesi mümkün hale gelecek.

İhbar Etme Fırsatı Sunulacak!

Zaman zaman meydana gelen ve olumsuzluklara sebep olan izinsiz eğitim faaliyetlerinin engellenmesi için oluşturulan İzinsiz Eğitim Faaliyeti İhbarı konusunda verilen link kullanılacak. Böylelikle izinsiz şekilde gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinin önlenmesine katkı sağlanacak. MEB tarafından yayınlanan bildirgeye göre devletten izinsiz şekilde yürütülen ve planlanan eğitim faaliyetlerine önlem alınacağı belirtildi. Belirlenen bildirge 81 ile dağıtılarak İzinsiz Eğitim Faaliyeti Yürüten Yerler konusunda gereken önlemlerin alınacağı vurgulandı.

Bu işlemler ile beraber izinsiz şekilde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin önüne engel koyulmuş olacak. MEB tarafından yapılan bu işlemler, olumsuzlukların önüne geçmek açısından önemli. Kısaca devletten izinsiz olarak yürütülmesi planlanan faaliyetlerin önüne geçilmesi eğitimin daha sorunsuz ilerlemesine imkan sunacak.