Milli Eğitim Bakanı: Yerel yöneticiler bize katkı versin

Milli Eğitim Bakanı: Yerel yöneticiler bize katkı versin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim öğretim süreçlerinin iyileştirilmesinde yerel yöneticilerin katkı vermelerini istedi..

Bugün Eskişehir'de öğretmenler ile buluşan ve ardından da AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Milletvekili Gürcan ve İl Başkanı Reyhan ile teşkilat mensupları ile konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim öğretime dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bakanlık olarak hummalı çalışma içinde olduklarını dile getiren Tekin, merkez teşkilatındaki yöneticilerin illerde alınması gereken tedbirlerle ilgili çaba sarf ettiğini anlattı.

Milli Eğitim Bakanı: Yerel yöneticiler bize katkı versin

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul yapımı ve eğitim öğretim ortamlarının sağlıklı hale getirilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalıştıklarını belirterek, "Yerel yöneticilerimiz de burada arsa üretirken, alan üretirken, bize destek olsunlar, eğitim öğretim süreçlerinin iyileştirilmesinde bize katkı versinler. Bizimle beraber hareket etsinler. Biz de onların iyi niyetli olduklarını görelim." dedi.