MEB'den Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin Resmi Yazı

MEB'den Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin Resmi Yazı
MEB yeni eğitim ve öğretim yılına ilişkin gönderdiği resmi yazıda okullarda bulunan tüm sınıf/şubeler "KAPALI" olacak şekilde Yeni Eğitim ve Öğretim yılına aktarımları yapıldığını duyurdu..

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıkları devam ediyor. Bu kapsamda Bakanlık gönderdiği resmi yazıda okullarda bulunan tüm sınıf/şubeler "KAPALI" olacak şekilde Yeni Eğitim ve Öğretim yılına aktarımları yapıldığını duyurdu.

MEB'den Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin Resmi Yazı

İşte Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin Resmi Yazı ;

Okulunuzda bulunan tüm sınıf/şubeler "KAPALI" olacak şekilde Yeni Eğitim ve Öğretim yılına aktarımları yapıldığından e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinde işlem yapılırken problem yaşanmaması için "e-Okul Kurum İşlemleri / Şube İşlemleri / Şube Ekle" ekranından tüm sınıf/şubelerin Müdür Yardımcısı ve Sınıf Öğretmeni belirlenerek Şube Durumlarının "AÇIK" hale getirilmesi gerekmektedir.

Not-01: Tüm Resmi/Özel İlköğretim Kurum Türlerinde Anasınıfı, 1 ve 5.Sınıfların Kesin Kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için "e-Okul Kurum İşlemleri / Kayıt İşlemleri / Kesin Kayıt" ekranının kullanım yetkileri aktif hale getirilmiştir.

Not-02: Tüm Resmi/Özel İlköğretim Kurum Türlerinde Nakil Başvuru, Kabul ve Onay İşlemleri aktif hale getirilmiştir.