MEB’den Okullara Uyarı! Süre Doluyor..

MEB’den Okullara Uyarı! Süre Doluyor..
MEB’den Okullara Uyarı! Süre Doluyor..

Milli Eğitim Bakanlığı okulları uyardı. Süre doluyor…


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce gönderilen yazı ile kitap seçimi işlemlerinin belirtilen tarihlerde yapılmasını duyurmuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı okullarda kitap seçimi işlemlerinin yapılması için daha önce yazı göndermişti. Kitap seçimi ile ilgili olarak işlemlerin 29 Ocak tarihi ile 12 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacağı bildirilmişti.

Ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik kitap miktarını okulların sisteme işlediği öğrenci sayısına göre olacağından dolayı okullar tarafından öğrenci sayılarını doğru girilmesi önemli.

Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce gönderile yazıda kitap seçiminin ve seçmele derslerin belirlenmesine yönelik işlemlerin 12 Şubat tarihine kadar tamamlanması istenmişti. Bu tarihe kadar işlemlerini tamamlamayan okulla Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından uyarılacak.

Bakanlık bu yazı sonrasında sisteme öğrenci sayılarının işlenmesi için süreci başlatmıştı. Fakat bu işlemi gerçekleştirmeyen okulların bulunması nedeni ile bakanlık konu hakkında hatırlatma yaptı.