MEB'den öğretmenlere yıl sonu seminer çalışmaları hakkında resmi yazı

MEB'den öğretmenlere yıl sonu seminer çalışmaları hakkında resmi yazı
Milli Eğitim Bakanlığı 19 - 23 Haziran 2023 tarihleri arasında sürdürülecek seminer çalışmaları hakkında öğretmenlere resmi yazı gönderdi. İşte detaylar..

MEB'den öğretmenlere yıl sonu seminer çalışmaları hakkında resmi yazı

Okulların kapanmasına günler kala MEB'den öğretmenlere yıl sonu seminer çalışmaları hakkında resmi yazı geldi.

Bilindiği gibi Milli Eğitim eski bakanı Mahmut Özer, milletvekili olarak seçilmeden evvel öğretmenlere Haziran dönemi mesleki çalışmaları hakkında müjde vermiş ve bu sene 19 - 23 Haziran tarihleri arasında yürütülecek olan mesleki seminer çalışmalarının uzaktan olarak yürütüleceğini duyurmuştu.

Milli Eğitim eski Bakanı Mahmut Özer'in bu açıklamasın sonrasında haziran dönemi mesleki seminer çalışmalarının uzaktan olacağını dair resmi yazı Bakan Yardımcısı Petek AŞKAR imzasıyla tüm okullara gönderildi. Bakan Yardımcısı Petek AŞKAR imzasıyla gönderilen yazıda belirtildiği üzere, bu dönemdeki seminerler ÖBA üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecek. Öğretmenler 19 Haziran Pazartesi ila 23 Haziran Cuma günleri arasında ÖBA üzerinden haziran seminer çalışmaları adlı videolardan en az birisini izlemeleri kaydıyla haziran çalışmalarını uzaktan olarak gerçekleştirmiş olacaklar.

Öğretmenlerin Haziran dönemi mesleki çalışmaları tamamlamasının ardından, öğretmenlere 19 -23 Haziran haftası arasında 15 saat ek ders ödemesi yapılacaktır.