Meb'den öğretmenlere dağlar kadar iş verildi

Meb'den öğretmenlere dağlar kadar iş verildi
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sene sonunda öğretmenlere tabiri caizse kamyon yüküyle iş verildi. Söz konusu işler hangi tarihe kadar yetiştirilecek? Verilen işlerin kapsamı nelerdir? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Öğretmenlere verilen görevlerin en önemlisi hiç şüphesiz sene sonu not ve karne işleridir. Malum hala sınavlar devam etmektedir. Öğretmenler sınavları okuyacaklar, sisteme girecekler ve sınav analizleri yapacaklar.

Ayrıca yıl sonunda ders kesim raporlarının düzenlenerek idareye teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm bunların yanında öğretmenler Sene Sonu Şube Öğretmenler Kuruluna katılarak kalacak ve geçecek öğrencilerle ilgili olarak toplantılara katılacaklardır.

Bunların yanında Haziran ayının ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında birçok faaliyeti yürüteceklerdir. Sene sonu aktiviteleri kapsamında son hafta 4 gün boyunca öğrencilere bakanlığın çizdiği sınırlar içerisinde etkinlikler yapacaklardır.

Söz konusu etkinlikler kapsamında ayrıca öğrencilerin geziye gitmeleri durumunda söz konusu gezilerde görev alma durumları da idare tarafından öğretmenlere verilebilir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER