Meb'den öğretmenlere cep telefonu sürprizi

Meb'den öğretmenlere cep telefonu sürprizi

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik olarak yayınladığı bir kampanya ile büyük ses getirdi. Bakanlık öğretmenlere 3 Mayıs tarihinde gönderdiği kısa mesajda belirttiği üzere öğretmenlere büyük indirimler sağlayacak olan kampanyaları öğretmenlerin hizmetine sunmuştur. Peki söz konusu kampanyadan öğretmenler nasıl yararlanabilirler? Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere gönderilen kıs mesajda belirtildiği üzere birçok kampanya öğretmenlerin hizmetine sunulmuştur.

Öğretmenlere sunulan söz konusu kampanya neticesinde bir çok indirim yapılacak. Yapılacak olan indirimlerin en özellerinden biri ise Samsung ile bakanlığın imzaladığı protokol gereği seçili olan tüm ürünlerde öğretmenlere % 30 oranında indirimler yapılacak.

Öğretmenlere yapılacak olan yardımlar neticesinde beyaz eşyadan, cep telefonuna, küçük ev aletlerinden, akıllı saatlere, televizyonlara varana kadar bir çok üründe indirimler yapılacak.

samsung-secili-indirim.jpg

Söz konusu indirimler % 30 tutarında yapılacak.

İndirimlerden yararlanabilmek için Samsung'un resmi internet sitesinden hesap oluşturmak yeterli olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Neferlerine Minnet isimli kampanyasından yararlanmak için tıklayınız.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum