MEB İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıkladı

MEB İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıkladı
Milli Eğitim Bakanlığı deprem bölgesinde görev yapan ve22 İl Kapsamında İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu yapan öğretmenlerin sonuçlarını açıkladı. MEB İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıkladı

MEB İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı az önce iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü sitesin üzerinden yapılan duyuruda.

Deprem bölgesinde görev yapan ve22 İl Kapsamında İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu yapan öğretmenlerin yer değiştirme sonuçlarını açıkladı.

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya İlleri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı İlçelerinde Görev Yapan Öğretmenlerin 22 İl Kapsamında İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı.

MEBBİS Kullanıcı Hesabınız ile Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız.

e-Devlet Kullanıcı Hesabınız ile Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız.

Öte yandan MEB Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya İlleri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı İlçelerinde görev yapan öğretmenlere, öncelikli olarak belirlenen 22 ile yer değiştirme için talep süreci başlatmış ve bu öğretmenlerden geçtiğimiz günlerde başvuru almıştı.