MEB İl dışı kontenjan listeleri

MEB İl dışı kontenjan listeleri
Milli Eğitim Bakanlığı iller arası yer değiştirme süreci tercih işlemleri 28 Temmuz 2023 günü başlıyor. MEB il dışı kontenjan listeleri ne zaman açıklanacak? İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 yılı iller arası yer değiştirme süreci başlıyor. il içi yer değiştirme süreci sonrasında, öğretmenler iller arası yer değiştirme için tayin talebinde bulunacaklar.

MEB iller arası yer değiştirme kılavuzunda belirlenen şartları taşıyan öğretmenler MEB iller arası yer değiştirme başvurusunda bulunabilecekler. İller arası yer değiştirme talebinde bulunacak öğretmenlere il içi yer değiştirme sürecin deki gibi tüm okullar değil, sadece boş okullar açılacaktır. İl dışı boş okullar ise MEB tarafından yayımlanacak olan MEB İl dışı kontenjan listeleri ile belli olacaktır. Peki MEB İl dışı kontenjan listeleri ne zaman yayınlanacak ?

mansetresim.png

MEB İl dışı kontenjan listeleri

Milli Eğitim Bakanlığı iller arası yer değiştirme sürecinde başvurular 28 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak. Öğretmenler MEBBİS üzerinden tercihlerini MEB İl dışı kontenjan listeleri ni baz alarak 2 Ağustos 2023 tarihine kadar yapacaklardır. İl dışı yer değiştirme sonuçları ise MEBBİS üzerinden 4 Ağustos 2023 tarihinde açıklanacaktır.

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.