MEB Hocam çocuk dostu yayınları destekliyor

MEB Hocam çocuk dostu yayınları destekliyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların dijital ortamda karşılaşabilecekleri zararlı içerikleri yakından takip ettiklerini belirtti ve sağlıklı gelişimlerini olumsuz etkileyebilecek toplam 2 bin 54 içeriğe müdahale edildiğini açıkladı. MEB hocam platformu olarak bu tür projeleri destekliyoruz. Çocuklarımızın zihinlerine kötü fikirleri yada kötülükleri asla aşılamamalılardır. Youtube ve diğer oyun içeriklerini sık sık takip etmeliyiz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir..

MEB Hocam çocuk dostu yayınları destekliyor

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sağlıklı ve güvenilir bir ortamda büyümeleri için titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Dijitalleşme ile artan risklere karşı, çocukları korumak amacıyla Sosyal Medya Çalışma Grubu aracılığıyla 2 bin 54 zararlı içeriğe müdahale edildiğini ve gerekli psikososyal destek sağlandığını açıkladı.

meb-hocam-cocuk-dostu-yayinlari-destekliyor.jpg

MEB Hocam sitesi olarak bu tür projelerin sık sık yapılmasını destekliyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.

Çocuk Dostu Kitap Listesi oluşturulmuş ve çocuk kitaplarının incelemesi yapılarak yeni yayınlar eklendiğini, bu sayede önerilen kitap sayısının 1638'e ulaştığını ifade etti.