MEB Bakanı Tekin, çok sayıda genel müdürü görevden aldı

MEB Bakanı Tekin, çok sayıda genel müdürü görevden aldı
Milli Eğitim Bakanlığı koltuğuna oturan Yusuf Tekin, görevi devralmasından sonra çalışmalar başladı. MEB Bakanı Tekin, çok sayıda genel müdürü görevden aldı.. İşte detaylar..

Seçimlerin tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinesini kurdu. Erdoğan'ın kabinesinde Milli Eğitim Bakanlığı koltuğuna MEB eski müsteşarı Yusuf Tekin oturdu.

Bakan Tekin, görevi devralmasından sonra çalışmalar başladı. MEB Bakanı Tekin, çok sayıda genel müdürü görevden aldı. İşte görevden alınan ve yerine atamalar yapılan genel müdürler..

Personel Genel Müdürlüğü görevine Bülent Çiftçi atandı

Bülent Çiftçi kimdir?

Giresun Şebinkarahisar 1975 yılında doğan Bülent Çiftçi, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Özel Kalem Müdürlüğü, Genel Müdürlük ve Toronto Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği gibi önemli görevlerde bulundu.

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne Fethullah Güner atandı

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen' görevden alındı ve yerine Hacı Bayram Üniversitesi Genel Sekreteri Fethullah Güner Fethullah Güner atandı.

Teftiş Kurulu Başkanı Abdülkadir Özkan oldu

Milli Eğitim Bakanlığı'nda yeni bir atama daha gerçekleşti. Bakan Yusuf Tekin tarafından MEB Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Abdulkadir Özkan'ı atadı.

Kayseri Yahyalı 1981 Doğumlu olan Abdulkadir Özkan Yusuf Tekin Müsteşarlık döneminde özel büroda çalışıp devamında Özel Kalem Müdürlüğü yapmıştır.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Murat İlikhan görevden alındı

Tıp Doktoru olan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Murat İlikhan, görevden alındı ve yerine Kemal Bülbül'ün ataması yapıldı.