LGS Başvurularının Sona Ermesine Saatler Kaldı, Başvurular İçin Son Saat...

LGS Başvurularının Sona Ermesine Saatler Kaldı, Başvurular İçin Son Saat...
29 Mart Cuma günü sona ermiş olan LGS başvuruları için Milli Eğitim Bakanlığı, çeşitli sebeplerden dolayı başvuru yapamamış olan öğrencileri mağdur etmemek adına başvuruları 2 Nisan Salı gününe kadar açtığını duyurdu. Peki başvurular saat kaçta sona erecek?

Milli Eğitim Bakanlığı, çeşitli sebeplerden dolayı başvuru yapamamış olan öğrencileri mağdur etmemek adına başvuruları 2 Nisan Salı günü saat 17:00'a kadar uzattı. Peki söz konusu başvuru işlemleri nasıl yapılacak? Başvuru onayları nereden alınacaktır?

E-okul üzerinden alınan başvurular öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve Okul Numarası bilgileri sisteme girilerek yapılacaktır.

Başvuruların öğrenci velilerinin okul yönetimine onaylatılması durumunda geçerli olacaktır. Onay işlemi gerçekleşmeyen başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvuru onayı yapılmamış öğrenciler 2 Haziran Pazar günü uygulanacak olan LGS'ye giremeyecektir. .

LGS başvuru onay çıktıları imzalı olarak iki nüsha olarak düzenlenecektir. Bir nüshası velide kalacak olan onay belgelerinin bir nüshası okul yönetimince muhafaza edilecektir.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER