Kulise bilgisi geldi! Kasım seminerler online müjdesi gelecek

Kulise bilgisi geldi! Kasım seminerler online müjdesi gelecek

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kasım seminerlerini yüz yüze yapılacak şekilde duyurmasından sonra, öğretmenlerden tepkiler geldi. Gelen kulis bilgilerine göre MEB bu tepkileri değerlendirdi ve Kasım seminerler online müjdesi gelecek iddiaları..

Kulise bilgisi geldi! Kasım seminerler online müjdesi gelecek

Milli Eğitim Bakanlığı dün akşam saatlerinde yaptığı duyuruda, daha önce uzaktan olarak duyurulan kasım seminerlerinin yüz yüze yapılacağı bilgisini paylaştı.

Bu duyuru sonrasında öğretmenler sosyal medya üzerinden tepkilerini Bakan Tekin'e iletti.

Sosyal medya üzerinden #yüzyüzeseminerehayır hash tagi ile binlerce paylaşım yapan öğretmenlerin sesini MEB duydu ve kulislerde konuşulanlara göre Kasım seminerler online müjdesi gelecek .

ogretmen1.jpg

Öte yandan Kasım seminerlerini yüz yüze yapılacak kararı ile birlikte öğretmenlerden sonra sendikalardan da tepkilere geldi. Öğretmenlerin üye olduğu sendikalarda MEB'e kasım seminerlerinin online olması için başvuru yaptı.. Bakalım MEB kulislerde dolaşan Kasım seminerleri online olacak müjdesini verecek mi? Bekleyip göreceğiz..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.