KPSS oturumlarında görevli öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek?

KPSS oturumlarında görevli öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek?
23, 29 ve 30 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan KPSS oturumlarında salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen olarak görevli öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek?

2023 yılı KPSS oturumlarının ilki yarın gerçekleştirilecek. 23, 29 ve 30 Temmuz tarihlerinde ÖSYM başkanlığında gerçekleştirilecek olan KPSS oturumlarında KPSS oturumlarında salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen olarak görevli öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek?

KPSS oturumlarında görevli öğretmenlere ne kadar ücret ödenecek?

Bilindiği gibi uzun süredir düşük görev ücretleri sebebiyle tepki alan ve sınavlarda görevli öğretmen bulmakta zorluk çeken ÖSYM, memur maaşlarına temmuz ayında gelen zam sonrasında sınav görevli ücretlerinde zam yapmıştı.

İlk kez zamlı görev ücretlerini DGS sınavı görevli öğretmenlerin hesaplarına aktaran ÖSYM'de güncel sınav görevli ücretleri şu şekilde ;

2023 Temmuz ÖSYM sınav görev ücretleri

Bina Sınav Sorumlusu : 913,3 TL

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı : 779,91 TL

Salon Başkanı : 663, 51 TL

Gözetmen : 588,63 TL

Yedek Gözetmen : 529,04 TL

Engelli Salon Görevlisi : 751, 55 TL

mebhocam.com.tr/ Özel Haber

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları mebhocam.com a aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Aksi durumda yasal işlem başlatılacaktır.