Kasım seminerlerinde öğretmenlere ödenecek ücret belli oldu

Kasım seminerlerinde öğretmenlere ödenecek ücret belli oldu

13 - 17 Kasım tarihleri arasında yürütülecek olan Kasım seminerlerinde öğretmenlere ödenecek ücret belli oldu. İşte detaylar..

Kasım seminerlerinde öğretmenlere ödenecek ücret belli oldu

Milyonlar öğrenci Kasım ayı ara tatilini iple çekerken, MEB dün yayımladığı resmi yazı ile birlikte, Kasım ara tatilinde öğretmenlerin seminer çalışmalarını yüz yüze yapacağını duyurdu.

3 senedir online olarak yürütülen seminer çalışmalarının yüz yüze olacağını ve okullara gelip video izleyeceklerini öğrenen öğretmenlerden ve sendikalarda tepkiler gecikmedi.

68226.jpg

Öte yandan Kasım seminerlerinde öğretmenlere ödenecek ücret belli oldu. 13 - 17 Kasım tarihleri arasında yürütülecek seminerlerde öğretmenlere günlük 3 ders saati toplamda 15 ders saati ek ders ödemesi yapılacak.

Ders saati ücreti ise yüzde 20'lik gelir vergisinde bulunan öğretmenlerde ise 56,56 TL ödeniyor. Yani seminer döneminde öğretmenlere ödenecek ücret 15 * 56,56 TL = 848 TL olacak..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.