Kasım seminerleri uzaktan yapılacak haberi bekleniyor

Kasım seminerleri uzaktan yapılacak haberi bekleniyor

13 - 17 Kasım tarihleri arasında ki seminer çalışmalarının uzaktan yapılacağı haberi bekleniyor.

Kasım seminerleri uzaktan yapılacak haberi bekleniyor

MEB Pazartesi günü aldığı kararla birlikte, Kasım ara tatilinde 1 milyondan fazla öğretmeni seminer çalışmaları için ( EBA üzerinden seminer izlemek üzere) okula geleceğini duyurdu

Bu haber sonrasında seminer içeriğine bakan öğretmenler ÖBA üzerinden videoları izlemek için okullara geleceğini görünce tepkiler gecikmedi. Öğretmenler sosyal medya paylaşımlarıyla, sendikalar ise resmi başvurular ile kararın gözden geçirilmesini talep etti.

İstenen sonuca ulaşıldığı, Bakan Tekin'in seminerlerin online olması için Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğüne talimat verdiği öğrenildi.

Bu kapsamda resmi yazının en kısa süre içinde okullara gönderilmesi bekleniyor. Kasım seminerleri uzaktan yapılacak haberi bekleniyor.

Öte yandan ailesinden uzakta çalışan binlerce öğretmen Kasım seminerlerinin uzaktan yapılacağı bilgisi ile birlikte çok önceden biletlerini almıştı. Yüz yüze haberi sonrasında binlerce öğretmen mağdur oldu. Madem yüz yüze planlanıyordu niçin Eylül ayında bu açıklanmadı paylaşımları yapılmaya başlandı..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.