İSG/1 Temel soru kitapçığı görüntülemeye açıldı!

İSG/1 Temel soru kitapçığı görüntülemeye açıldı!

ÖSYM İSG 2024 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarını paylaştı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen sınav sonrası adayların kontrol edebilmeleri için temel soru kitapçığı görüntülemeye açıldı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iş sağlığı ve güvenliği sınavının ilki başarıyla tamamlandı. Adaylar ÖSYM tarafından belirlenmiş sınav merkezlerinde belirtilen saatte yerini aldı. İSG/1 sınavı için 5 farklı sertifika programı hazırlandı. Alana yönelik çoktan seçmeli sorular adaylara sunuldu.

Her testte 50 soru yer aldı. Sınavın ardından en çok merak edilen soru sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. ÖSYM Pazar günü gerçekleşen İSG/1 sınav soruları ve cevap anahtarını görüntülemeye açtı. Sınava giren adaylar doğru ve yanlışlarını inceleyebilecek.

İSG/1 Sınav Sonuç Ekranı Görüntüle!

5 Mayıs tarihinde gerçekleşen sınavın kesin sonuçları 30 Mayıs tarihinde paylaşılacak. Sınava giren adaylar sonuç belgesinin görüntüleyebilmek için ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile sorgulama yapabilecek.

İSG/1 sınav sonuç ekranı açıldığı anda sonuc.osym.gov.tr adresinden sınav sonuç belgesi görüntülenerek çıktısı alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.