İOKBS Bursluluk Sınavı Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

İOKBS Bursluluk Sınavı Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

İlköğretim Kurumları ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 21 Nisan pazar günü sınav merkezi olarak belirlenen il ve ilçe merkezlerinde bulunan okullarda düzenlenecektir. Sınav giriş yerleri ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyuru yapması bekleniyordu. Söz konusu duyuru 16 Nisan Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden yapıldı. İşte duyuru ile ilgili detaylar...

21 Nisan pazar günü ülkemizin tamamında merkezi sınav olarak gerçekleştirilecek olan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı için Milli Eğitim Bakanlığı beklenen duyuruyu yaptı.

Söz konusu duyuru neticesinde öğrenciler 21 Nisan pazar günü girecekleri bursluluk sınavında ki okullarına öğrenebilecekler.

Bursluluk sınavına girecek olan öğrenciler sınava giriş bilgilerini aşağıdaki linkten öğrenebilirler.

https://www.turkiye.gov.tr/ogrenci-bilgi-sistemi

banner.jpg

Öğrenciler sınava girecekleri okulları yukarıdaki bağlantı üzerinden velilerinin E-Devlet şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Bunun dışında okullar e-okul sistemi üzerinden bursluluk sınavına girecek olan öğrencilerin toplu listesi sınav işlemleri modülü üzerinden alarak sınava girecek olan öğrencilere sınav giriş bilgilerini vereceklerdir.

Söz konusu belgeler sınav giriş belgesi değildir. Sınav giriş belgeleri öğrencilerin sınava gireceği okul tarafından hazırlanarak sırasına bırakılacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.