İlçe MEM'den 12 bin liralık promosyon

İlçe MEM'den 12 bin liralık promosyon
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile banka arasında yürütülen maaş promosyon sürecinde 12 bin lira karşılığında anlaşma sağlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda maaş promosyon süreci hızla devam ediyor. Maaş promosyon anlaşması kapsamında süresi biten il yada ilçe milli eğitim müdürlükleri banka ile yeni promosyon sürecine devam ediyor.

İlçe MEM'den 12 bin liralık promosyon

Son gelen habere göre, Burdur Yeşilova Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine çalışan öğretmen ve diğer memurlar için özel bir banka ile promosyon anlaşması imzalandı. İmzalanan yeni maaş promosyon anlaşmasına göre her personele 3 yıllık maaş promosyon anlaşması kapsamında 12 bin 50 lira ödeme peşin olarak yapılacak.

tl-1280x720.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan duyuru şu şekilde ;

"İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızın 3 yıl boyunca maaş, ekders vb. ödemelerini kapsayan "Maaş Protokol" anlaşmamız peşin olarak ödemek suretiyle 12.050 TL karşılığında Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi ile imzalandı. Yapıcı yaklaşımlarından dolayı Türkiye İş Bankası Burdur Şubesi Müdürü Sayın İlker ATEŞ'e ve şube personellerimize teşekkür ederiz. Tüm eğitim camiamızın hayırlı olsun."