İlçe MEM promosyon ihalesi duyurusu yaptı

İlçe MEM promosyon ihalesi duyurusu yaptı
Önemli gelir kaynaklarından olan promosyon anlaşmaları devam ediyor. Son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ihalesi duyurusu yaptı.. İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan düşük tutarlarda da olsa promosyon anlaşma süreçleri devam ediyor.

İlçe MEM promosyon ihalesi duyurusu yaptı

Eski anlaşma süreleri biten il ve ilçe MEM'ler bankalar ile tekrardan masaya oturuyor. Bu kapsamda Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan toplam bin 447 personel için promosyon ihalesi duyurusu yaptı.

haberici.jpg

Serdivan İlçe MEM yaptığı duyuruda, bünyesinde çeşitli unvanlarda görev yapan bin 447 personelin maaş promosyon ihalesini 31 Ağustos Perşembe günü saat 14.00’da Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Odası’nda yapılacağını açıkladı..

İlçe MEM tarafından yapılan açıklamada, İhale, 4734 Sayılı İhale Kanuna Tabi Olmayan Kapalı Zarf ve Açık Arttırma usulü ile yapılacak. Banka promosyonu ihale kararı ve ilanı ile alakalı Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, “Banka Promosyonu ihalesi Müdürlüğümüz toplantı salonunda, yukarıda belirtilen tarih ve saatte Banka Promosyon ihalesinin Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü ile yapılmasına, Banka Promosyonu İhale İlanı ve eklerinin kurumun internet adresinde yayınlanmasına, İlgili bankalara Banka Promosyon İhalesi Davet Mektubu verilmesine 16.08.2023 tarihinde karar verilmiştir." denildi.