İlçe MEM Müdürü Ataması Yapıldı

İlçe MEM Müdürü Ataması Yapıldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nda atama kararları gelmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Burdur Gölhisar İlçe İlçe MEM Müdürü olarak İsmail Kan atandı. İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 Eğitim Öğretim yılına hazırlıklarını tamamlarken, atamalar yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda bir çok il ve ilçe MEM müdürü ataması yapılırken, yeni haftada da atamalar devam ediyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Burdur Gölhisar İlçe İlçe MEM Müdürü olarak İsmail Kan atandı. İsmail Kan Gölhisar Milli Eğitim Müdürü Oldu.

2016 Yılında başladığı Çavdır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 14 Ağustos 2023 pazartesi itibarıyla ayrılan İSMAİL KAN Gölhisar Milli Eğitim Müdürü oldu. Gölhisar Milli Eğitim Müdürü İSMAİL KAN yaptığı paylaşımda "16/08/2016 tarihinde başladığım Çavdır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden bugün itibarıyla ayrıldım. Bu süreçte güzel bir yedi yıl geçirmeme destek olan İlçe Milli Eğitim müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelimize, tüm okul yöneticilerimize, tüm öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Yeni görev yerim memleketim Gölhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Rabbim memleketime layıkıyla hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Her zaman olduğu gibi şiarımız: Avazeyi bu aleme Davud gibi şal Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş." ifadelerini kullandı.

nnchaber