İl Milli Eğitim Müdürü Son Dakika Görevden Alındı

İl Milli Eğitim Müdürü Son Dakika Görevden Alındı
İl Milli Eğitim Müdürü son dakika görevden alındı. Gelen bilgiler göre Nisan 2022'de göreve gelen Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre görevden alındı. İşte yerine gelen isim...

Milli Eğitim Bakanı olarak Yusuf Tekin'in göreve başlamasından sonra, genel müdürlükler ile birlikte il milli eğitim müdürlüklerinde de görevden almalar devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Hatay ve Bursa il milli eğitim müdürlerinin görevden alınmasından sonra bir il milli eğitim müdürü daha son dakika kararıyla görevden alındı.

tore.jpg

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Gelen bilgiler göre Nisan 2022'de göreve gelen Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre görevden alındı. Töre’den boş kalan Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ise Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın atandığı öğrenildi.

Pervin Töre, görev değişikliği ile ilgili, “Bir yılda çok güzel hizmetler yaptık. Eskişehir’de çok güzel dostlar kazandık. Eskişehir gerçekten Yunus’un şehri, gayet güzel bir şehir. Herkesi tanımaktan son derece memnunum. Son gün, son dakikaya kadar da çalışmama devam ettim, helal olsun. Cuma günü saat 10’da görevimden ayrılacağım, Ankara’daki yeni görevime başlayacağım” dedi.

Kaynak : eskisehirekspres