İl MEM'lerden peş peşe duyurular geldi!

İl MEM'lerden peş peşe duyurular geldi!
İl Milli Eğitim Müdürlükleri İlk Defa Okul Müdürü ,Müdür Yardımcısı Atamaları için okullarda bulunan boş kadroları duyurmaya başladı. Sabah erken saatlerde İl MEM'lerden peş peşe duyurular geldi.. İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanlığı İlk Defa Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı Atamaları süreci başlıyor. Bakanlık tarafından yayımlanan takvime göre 1 Ağustos tarihi itibariyle İl MEM'ler süreci başlatıyor. İl MEM'lerden peş peşe duyurular geldi..

Geçtiğimiz aylarda yapılan EKYS'den alınan puanlara göre, öğretmenler arasından Müdür Yardımcıları, Müdür Yardımcıları arasından ise Müdür atamaları yapılacak.

Geçtiğimiz hafta yeniden görevlendirmelerin yapılmasından sonra boş olan okullara ilk defa görevlendirmeler yapılacak.

meb.jpg

Geçtiğimiz haftalarda EKYS sınavına katılan adaylar, önümüzdeki hafta kurulacak sözlü komisyonlarında sözlü sınavlara tabi tutulacak. Ardından açıklanan nihai puanlar sisteme girilecek ve tercih süreci başlayacak. Eylül ayının sonu itibariye adaylar MEBBİS üzerinden münhal gösterilen okullara tercihlerini yapacaklar ve sonuçlar Ekim ayının ilk haftasında ilan edilecek.

İl MEM'lerden peş peşe duyurular geldi

Öte yandan şu ana kadar İstanbul, Bilecik, Çankırı ve Kastamonu illeri başta olmak üzere bir çok il MEM'den münhal kadrolar ile ilgili duyurular geldi. İlerleyen saatlerde tüm il MEM'lerin münhal kadroları duyurması bekleniyor.