İl içi ve il dışı atamalarda yer değiştirmesi en rahat olan branş

İl içi ve il dışı atamalarda yer değiştirmesi en rahat olan branş
Milli Eğitim Bakanlığı 2023 iller arası yer değiştirme süreci dün sonuçların açıklanmasıyla birlikte tamamlandı. Binlerce öğretmen yeterli kontenjan açılmadığı için yer değiştiremedi. Peki İl içi ve il dışı atamalarda yer değiştirmesi en rahat olan branş

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 yılı il içi ve iller arası yer değiştirme süreci sonuçların açıklanmasıyla birlikte tamamlandı.

Binlerce öğretmen geçtiğimiz süreçte il içi ve iller arası yer değiştirme başvurusunda bulundu ve yine binlercesi yer değiştirebildi. Ancak yer değiştirebilen öğretmen sayısında daha fazla öğretmen de yetersiz kontenjan açılması, plansız atamalar vb durumlar sebebiyle il içi yada iller arası yer değiştiremedi ve umutlar gelecek seneye kaldı. Peki İl içi ve il dışı atamalarda yer değiştirmesi en rahat olan branş hangisi oldu ?

ogretmen.jpg

İl içi ve il dışı atamalarda yer değiştirmesi en rahat olan branş

Açılan kontenjanlar göre ve öğretmen sayısının az olması sebebiyle İl içi ve il dışı atamalarda yer değiştirmesi en rahat olan branş özel eğitim branşı oldu. Özel eğitim branşı öğretmenleri arasında yer değiştirme talebinde bulunan ve tayini çıkmayan özel eğitim öğretmenine henüz rastlanmadı.

Sizlerde yorumlarınızda İl içi ve il dışı atamalarda yer değiştirmesi en rahat olan branş ve en zor branşı yazabilirsiniz..