Haziran ayı ek ders ücretleri Pazartesi ödenmeye başlayacak

Haziran ayı ek ders ücretleri Pazartesi ödenmeye başlayacak
Binlerce öğretmenin Haziran ayı ek ders ücretleri pazartesi ödenmeye başlayacak.

Haziran ayı ek ders ücretleri Pazartesi ödenmeye başlayacak. Öğretmenlerin bu eğitim öğretim yılı içinde son kez ek ders alacakları Haziran ayı için ek ders hesaplamaları geçtiğimiz hafta yapılmıştı.

Haziran dönemi seminer çalışmalarını ÖBA üzerinden uzaktan olacak şekilde sürdüren öğretmenlerin haziran ayı ek ders hesaplamaları yapıldı. Öğretmenlerin görev yaptıkları okullarda ki idareciler Haziran ayı ek ders hesaplamalarını ilçe milli eğitim müdürlüklerine bayram öncesi göndermişti.

haberici-003.jpg

Haziran ayı ek ders ücretleri Pazartesi ödenmeye başlayacak

Öğretmenlerin 2022 2023 eğitim öğretim yılı Haziran ayı ek ders ücretleri mebhocam.com pazartesi ödenmeye başlayacak. Bayram sonrası mesainin başlamasıyla birlikte, bir çok ilçede görevli öğretmenin ek ders ücretleri ödenecek. Hafta içinde ki diğer günlerde tüm il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerin ek ders ücretlerinin ödenmesi bekleniyor.

Haziran ayı ek dersleri nasıl hesaplandı?

Bilindiği gibi okullarda 16 Haziran tarihinde kapandı. Bu tarihe kadar öğretmenlere normal haftalarda aldıkları ek ders ücretleri tahakkuk ettirildi. Sonraki hafta için ise (19 - 23 Haziran arası) ÖBA üzerinden en az bir seminer videosunu izleyen öğretmenlere 15 saat ek ders ücreti ödemesi yapıldı. MEB hocam com ayrıca tüm bunlara ek liselerde geçmiş senelerden dersleri bulunan öğrenciler için yapılan sorumluk sınavlarında görev alan öğretmenlere, görev aldıkları sınav başına 5 saat ek ders ücret tahakkuk ettirildi.

mebhocam.com.tr/özel haber