Haziran Ayı Ek Ders Ödemeleri Nasıl Yapılacak?

Haziran Ayı Ek Ders Ödemeleri Nasıl Yapılacak?
Okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ve 1 milyon öğretmen yaz tatiline başladı. Peki öğretmenlerinde haziran ayı ek ders ödemeleri nasıl yapılacak? İşte detaylar..

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı geçtiğimiz Cuma günü yapılan karne töreni sonrasında tamamlandı ve Okulların kapanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ve 1 milyon öğretmen yaz tatiline başladı. Peki öğretmenlerinde haziran ayı ek ders ödemeleri nasıl yapılacak ?

Haziran Ayı Ek Ders Ödemeleri Nasıl Yapılacak?

Öğretmenlerin merak ettiği konulardan birisi olan Haziran ayı ek dersleri konusu netlik kazandı. Haziran ayının ilk haftası eğitim öğretim devam ettiği için bu süre için öğretmenlere tam ek ders ödenecek. Bu iki hafta ek ders ödemelerinin yanında öğretmenlere 19 - 23 Haziran tarihleri arasında yürüttükleri seminer çalışmaları sebebiyle 15 saat ek ders ödemesi yapılacak.

Sorumluluk sınavlarına ücret ödemesi yapılacak

Öte yandan tüm ödemelerin yanında liselerde görev yapan öğretmenlere 5 - 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdikleri sorumluluk sınavlarının da ücretleri alacak. Yapılan her bir sorumluluk sınavı için sınav komisyonunda bulunan öğretmenlerin her birine 5 saat ek ders ödemesi yapılacak.