Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı yapacak

657 sayılı devlet memurlukları kanununda belirtilen şartları taşıyan kamudan yasaklı olmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının en az 70 KPSS puanı şartı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının personel alımı ilanına başvuruda bulunulabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 14 Kadrodan oluşan yazılım geliştirme uzmanlığı için eleman alımı yapılacağını duyurdu. Bakanlığın bilişim kadrolarında istihdam edilecek olan personel alımı için resmi gazetede ilan yayınlandı.

Belirtilen ilana göre Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilgisayar Mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği bölümlerinin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden, diğer mühendislik bölümleri gibi bölümlerden mezun olan adayların başvurabileceği personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular online olarak yapılacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığında personel olarak çalışmak isteyen vatandaşların 8 ve 17 Mayıs tarihleri arasında başvuruda bulunmaları şarttır. Başvuru usulü esaslarını da yer aldığı resmi gazetede yayınlanmış olan Kılavuz için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum