Garanti Bankası Hesabı Olanlar Yaşadı! 1.000 TL Hesaplara Ödenmeye Başladı

Garanti Bankası Hesabı Olanlar Yaşadı!  1.000 TL Hesaplara Ödenmeye Başladı
Garanti BBVA, 31 Mart'a kadar sürecek özel bir kampanya ile müşteri davetlerinde 1000 TL'ye kadar bonus hediye ediyor.

Garanti BBVA, 31 Mart'a kadar sürecek özel bir kampanya ile müşteri davetlerinde 1000 TL'ye kadar bonus hediye ediyor.

Kampanyanın Detayları ve Katılım Koşulları

Garanti BBVA, 1 Mart'tan başlayarak 31 Mart'a kadar sürecek özel bir kampanyayı müşterilerine sunuyor. Müşteriler, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden yakınlarını banka müşterisi yaparak 1000 TL'ye kadar bonus kazanabilecekler. Bonus kredi kartı veya Paracard'a sahip olanlar, kampanya tarihleri içerisinde uygun süreçleri takip ederek kampanyaya katılabilirler.

Davet adedi sınırsız olup, müşteriler en fazla 4 yeni Garanti BBVA'lı yakını üzerinden ödül kazanabilecekler. Toplam kazanılacak ödül miktarı ise 1000 TL bonus olarak belirlenmiştir. Davet edilen kullanıcılar da, kampanya koşullarını sağladıkları takdirde ahbaplarını davet ederek kampanyaya katılabilirler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden "Arkadaşını Davet Et" butonu ile promosyon kodunu paylaşarak süreci başlatabilirler. Kampanya, banka ve iştirak çalışanları için geçerli olmayıp, diğer promosyon kodlu kampanyalarla birleştirilemez. 31 Mart 2023 tarihine kadar davet koduyla Garanti BBVA Mobil'den müşteri olma sürecini tamamlayanların kazandırdıkları bonuslar, Mayıs ayı içerisinde hak kazanan müşterilerin kartlarına yüklenecektir.

Garanti BBVA müşterileri, promosyon kodlarını sosyal medya platformları (Facebook, Twitter vb.) veya mesajlaşma uygulamaları (SMS, WhatsApp, Facebook, Twitter vb.) üzerinden kolaylıkla paylaşabilirler. Bu kampanya, Garanti BBVA ve iştirak personelleri için geçerli olmayıp, diğer kampanya kodu içeren kampanyalarla kaynaştırılamaz.

Uzaktan Müşteri Olma Süreci ve Bonus Yüklemesi

Eğer herhangi bir nedenle müşteri olma süreci Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaz ve süreç şubede devam etmesi gerekiyorsa, bu durumda davet eden kişi ödül kazanamayacaktır. 1 Mart - 31 Mart 2023 günleri içinde davet koduyla Garanti BBVA Mobil'den kullanıcı olma sürecini başlatıp, 31 Mart 2023 gününden sonra kurye süreciyle kullanıcı olma sürecini tamamlayan kullanıcıların davet kodunu paylaşan ahbaplarına kazandırdıkları bonuslar, Mayıs ayı içerisinde hak eden müşterilerin kartlarına geçecektir.

Bu kampanya sayesinde, Garanti BBVA müşterileri yakınlarını davet ederek hem kendilerine hem de yakınlarına avantajlı bonuslar kazandırabilecekler. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen müşterilerin, kampanya tarihleri ve koşullarını dikkate alarak hareket etmeleri önem taşıyor.