Eylül Seminer Ek Ders Ücreti Ne Kadar Ödenecek?

Eylül Seminer Ek Ders Ücreti Ne Kadar Ödenecek?
4 - 8 Eylül tarihleri arasında yürütülen Eylül seminer döneminde öğretmenlere ödenecek ek ücretleri ne kadar olacak? Eylül Seminer Ek Ders Ücreti Ne Kadar Ödenecek? İşte detaylar..

4 Eylül 2023 tarihi itibariyle sayıları bir milyona yaklaşan öğretmenler kendi okullarında yüz yüze olacak şekilde seminer çalışmalarına başladı.

Öğretmenler 4 - 8 Eylül tarihleri arasında seminer çalışmalarını yürütürken, bu seminer döneminde kendilerine ödenecek ücreti de araştırmaya başladı. Eylül seminer döneminde öğretmenlere ödenecek ek ücretleri ne kadar olacak? Eylül Seminer Ek Ders Ücreti Ne Kadar Ödenecek?

haberici.jpg

Eylül Seminer Ek Ders Ücreti Ne Kadar Ödenecek?

4 - 8 Eylül tarihleri arasında okullarında yapılan seminer çalışmalarına 5 gün boyunca katılan öğretmenlere günlük 3 ders saati ücreti yani toplamda 15 ders saati ücreti ödeme yapılacak. Temmuz ayında gelen yüzde 17,55'lik zam oranı ile birlikte yüzde 20 gelir vergisinde olan bir öğretmenin ek ders ücreti 56,56 TL oldu. Bu durumda Eylül seminer ek ders ücreti öğretmenler 15 * 56,56 TL = 848 TL olarak ödenecek.

mebhocam.com.tr/özel