EKPSS soru ve cevapları açıklandı mı, EKPSS sorular ve cevapları erişim ekranı ne zaman açılacak?

EKPSS soru ve cevapları açıklandı mı, EKPSS sorular ve cevapları erişim ekranı ne zaman açılacak?

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın soru ve cevapları katılımcılar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 28 Nisan 2024 Pazar günü, yani bugün gerçekleşen EKPSS saat 10.15'te başladı. Devlet memuru olmayı amaçlayan pek çok aday, "EKPSS soru ve cevap anahtarı yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak?" gibi sorularla meşgul. İşte, 2024 EKPSS'nin soru ve cevap anahtarlarına dair PDF formatında bilgiler...

ekpss-soru-ve-cevaplari-aciklandi-mi-ekpss-sorular-ve-cevaplari-erisim-ekrani-ne-zaman-acilacak.webp

2024 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 28 Nisan Pazar günü saat 10:15'te başlamıştır. Her iki yılda bir düzenlenen bu sınav için 115 bin aday kayıt yaptırdı. Sınav sonuçlarını önceden az çok öğrenmek isteyen adaylar, EKPSS soru ve cevap anahtarını şimdiden araştırmaya koyuldu. Peki, EKPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? İşte bu konuda bilinmesi gerekenler...

ekpss-soru-ve-cevaplari-aciklandi-mi-ekpss-sorular-ve-cevaplari-erisim-ekrani-ne-zaman-acilacak.jpg

EKPSS SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

EKPSS'nin soru ve cevaplarına dair kitapçık henüz yayınlanmadı. Sınavın bitiminden sonra soru ve cevapların ÖSYM tarafından gün içinde açıklanması bekleniyor.

ekpss-soru-ve-cevaplari-aciklandi-mi-ekpss-sorular-ve-cevaplari-erisim-ekrani-ne-zaman-acilacak-001.webp

EKPSS SONUÇLARININ GEÇERLİLİK SÜRESİ NE KADAR?

EKPSS sonuçları, sınav tarihinden itibaren dört yıl boyunca geçerli sayılır. Eğer bu süre zarfında yeni bir sınav düzenlenemezse, sonuçlar bir sonraki sınav tarihine kadar geçerliliğini sürdürür.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.