Ek ders ücretlerine yüzde 25 zam yürürlüğe girdi

Ek ders ücretlerine yüzde 25 zam yürürlüğe girdi

Ücretli öğretmenlerin ve usta öğreticilerin ek ders ücretlerine yüzde 25 zam yapılması düzenlemesi yürürlüğe girdi.

Ek ders ücretlerine yüzde 25 zam yürürlüğe girdi

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9. maddesinde yapılan değişiklik ile birlikte, ücretli öğretmenlerin ve usta öğreticilerin Ek ders ücretlerine yüzde 25 zam yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz kabine toplantısında ücretli öğretmenlere verdiği yüzde 25 zam müjdesi hayata geçti. Erdoğan, yaptığı açıklamada, en kısa süre içinde Bakanlıklarda ders ücreti karşılığında görev yapan ücretli öğretmen ve usta öğreticilerin ek ders ücretlerine yüzde 25 zam yapılacağını söylemişti. Erdoğan'ın bu açıklamasından sonra dün Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9. maddesinde yapılan değişiklik ile birlikte, ücretli öğretmenlerin ve usta öğreticilerin Ek ders ücretlerine yüzde 25 zam yürürlüğe girdi.

İşte o düzenleme ;

ekders.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.