Bursluluk Sınavında O Konulardan Sorular Sorulacak

Bursluluk Sınavında O Konulardan Sorular Sorulacak
Bursluluk sınavına 10 günden az bir süre kaldı. Peki bu süre zarfında öğrencilerin hangi konulara bakmaları gerekmektedir. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Talim ve Terbiye Kurulu tarafından yayınlanan 2024 yılı bursluluk sınavında çıkacak olan sorularla ilgili bilgileri sizlerle paylaşıyoruz...

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet beren Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Sınavı kazandıracak nitelikte bir kılavuzu yayınladı. O kılavuz nedir? Nereden indirilir? İşte detaylar.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sınavına çalışmak için öğrencilerin önünde 10 günden az bir zaman bulunmakta. 21 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için artık son haftanın içine gireceğiz.

sinav.jpg

Bu sürede isabetli konular çalışılarak yüksek puanlar elde edilebilir.

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından sınava girecek olan tüm öğrencilere yönelik, hangi konudan kaç sorunun sorulacağını belirten konu ve kazanım açıklamalarının bulunduğu kılavuza göre öğrencilerin çalışmaları gerekmektedir.

Söz konusu kılavuz Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nın internet sitesinde yer almaktadır. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)'na ait konu, kazanım ve soru dağılımının bulunduğu kılavuzu indirmek için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER