Binlerce öğretmene müjde Bakan Tekin'den geldi

Binlerce öğretmene müjde Bakan Tekin'den geldi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2. il içi ve il dışı yer değiştirme sürecinde mazeret durumundan tayini çıkmayan tüm öğretmenlerin il ve ilçe emrine atandığını duyurdu..

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin 2. il içi ve il dışı yer değiştirme sonuçlarını açıklandı.

Geçtiğimiz hafta alınan başvuruların sonuçları MEB tarafından açıklandı ve ilk yer değiştirmede tayini çıkmayan yüzlerce öğretmen 2. il içi ve il dışı yer değiştirme yapabildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2. il içi ve il dışı yer değiştirme sonuçlarının açıklandığı dakikalarda binlerce öğretmene müjdeyi verdi.

Binlerce öğretmene müjde Bakan Tekin'den geldi

2. il içi ve il dışı yer değiştirme sürecinde mazeret durumundan tayini çıkmayan tüm öğretmenler il ve ilçe emrine atandığı müjdesini Bakan Tekin duyurdu. Bakan Tekin, il ve ilçe emri müjdesini şu sözler ile duyurdu ;

Sevgili meslektaşlarım, öğretmenler odası toplantılarımızın ana gündem maddelerinden birisi özellikle aile birliği mazereti nedeniyle yer değiştirme talepleri oldu. Bu konu bizim de çok hassas olduğumuz bir konu. İller arası mazerete bağlı yer değişikliği için geçerli bir mazereti olup atanamayan öğretmenlerimizi, görev yerleri alanlarında ihtiyaç bulunan eğitim kurumları dikkate alınarak valiliklerce belirlenmek üzere il/ilçe millî eğitim müdürlükleri emrine atamış bulunmaktayız. Hayırlı uğurlu olsun.