Bayram Tatili Uzatıldı Mı? Pazartesi Okullar Tatil Mi?

Bayram Tatili Uzatıldı Mı? Pazartesi Okullar Tatil Mi?

5 Nisan Cuma günü son ders zilini çalmasının ardından 15 Nisan Pazartesi günü ilk ders zilinin çalmasıyla beraber eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ikinci yarısı başlaması planlanmaktadır. Peki ikinci dönemin ikinci yarısı pazartesi günü başlayacak mi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Geçtiğimiz hafta 5 Nisan Cuma günü okulların 9 günlük tatile çıkmasının ardından tüm kademelerde eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildi.

Okul öncesinden başlayarak ilkokul, ortaokul ve liseler dahil olmak üzere halk eğitime bağlı olan yaygın eğitim kursları tatile dirdi.

15-nisan-cuma-okullar-acilacak-mi.jpegPeki 5 Nisan Cuma günü başlayan tatil 15 Nisan Pazartesi günü bitecek mi? Tatilin son günü hangi gün? Tatil uzatıldı mı?

Öncelikle 18 Nisan tarihinde yapılması planlanan ortak mazeret sınavları ve 21 Nisan tarihinde yapılacak olan bursluluk sınavları sebebiyle çok yoğun bir hafta öğrencileri beklemektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı mevcut eğitim öğretim yılı takviminin dışına çıkılmayacaktır.

15 Nisan Pazartesi günü okullar açılacaktır. Bayram tatilinin uzatılması söz konusu değildir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

37 Yorum