Bankadan öğrencilere 100 TL harçlık! Elinizi çabuk tutun yetişen alır!

Bankadan öğrencilere 100 TL harçlık! Elinizi çabuk tutun yetişen alır!
Bankadan öğrencilere özel yeni kampanya haberi geldi. Ramazan ayına özel 100 TL harçlık vereceğini açıkladı. Kampanya ile ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Bankaların kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. O Bankadan öğrencilere büyük jest geldi. Bankadan 100 TL hesaplara geçmeye başladığı bile. Peki kampanya şartları neler?

Yapı ve Kredi Bankasının yeni kampanyası

Birçok avantajlı kampanyalar ile müşterilerinin daha kazançlı bir bankacılık hizmeti almasını sağlayan bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Yapı ve Kredi Bankasının yapmış olduğu yeni kampanya kapsamına öğrenciler dahil edildi.

Belirli şartları yerine getirmesi durumunda her öğrenciye 100 TL ödeme yapacağını duyuran Yapı Kredi Bankası, kampanya şartlarını tek tek paylaştı. Yapı Kredi Bankasının söz konusu kampanya ile ilgili detaylar ise şu şekilde, “Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri olan, Play kartıyla yapacağı 300 TL’lik e-ticaret alışverişine 100 TL değerinde puan kazanma fırsatı sunuyor.

Öğrenciye 100 TL değerinde puan

Her yaptığı kampanya ile ses getiren banka bu defa öğrenciye özel tasarlandı. Bu doğrultuda sadece öğrenciler için sunulacak olan bu hizmetten Yapı Kredi Bankası, Yapı Kredi Mobil üzerinden üye olmak gerekmektedir. Play kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra, 300 TL üye işyerlerinden e-Ticaret alışverişi yapan öğrencilere anında 100 TL değerinde puan fırsatı sunduğunu açıkladı. Yapı ve Kredi Bankası, söz konusu puanların diğer alışverişlerde kullanılmasının mümkün olduğuna dair açıklama yaptı.

Kampanyanın doğrultusunda ve geçerliliğine ile ilgili de bilgi veren Yapı Kredi Bankası, kampanyadan 16 Mart – 15 Nisan 2023 tarihleri arasında bankaya başvuru yapan öğrencilerin faydalanabileceğinin bilgisini verdi. Bu doğrultuda, kampanyadan 18-24 yaş aralığında olan öğrencilerin yararlanabileceğinin altını çizen Yapı Kredi Bankası, kredi kartı gelene kadar, dijital kartla yapılan harcamaların kampanyaya dahil edileceğini konusunda bilgi verdi. Kampanyaya peşin, mail order işlemleri ve taksitlendirme yapılabilen harcamaların da dahil edildiğini ifade eden Yapı Kredi Bankası, kampanyadan yararlanmak için öğrencilerin ‘GENC’ yazıp 4454’e SMS göndermesinin gerektiğinin altını çizdi.