Bakan Tekin’den, Verimlilik Ve Teknoloji Fuarı'na Ziyaret

Bakan Tekin’den, Verimlilik Ve Teknoloji Fuarı'na Ziyaret
Bakan Tekin’den, Verimlilik Ve Teknoloji Fuarı'na Ziyaret

Ankara’da 6.sı düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarına Bakan Tekin’den ziyaret. Türkiye Verimlilik Vakfı ve Ankara Bilim Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Verimlilik ve Teknoloji Fuarı ATO Congresium'da düzenlendi. “Gelecek İçin Teknolojiler” temalı fuara Milli Eğitim Bakanı Tekin’de katıldı.

Bilim Üniversitesi standında incelemelerde bulunan Bakan Yusuf Tekin, daha sonra fuar alanında yer alan diğer stantları gezdi. Fuar hakkındaki izlenimlerini ifade eden Bakan, sergilenen fuarın çağın gerektirdiği gibi kurgulandığını ifade ederek, fuara katılan çocuk ve gençlere yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, ilgili olmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

“Elimizdeki imkânlardan Maksimum Düzeyde Fayda Sağlamalıyız”

Bakan Tekin, elimizde olan zenginliklerin verimli ve doğru bir şekilde kullanılması noktasında gerçekleşecek her adımın önemli olduğuna vurgu yapan Tekin, "Verimlilik dediğimiz şey, elimizdeki imkânları maksimum fayda edeceğimiz, gelecek kuşakları minimum düzeyde olumsuz etkileyecek şekilde, gelecek kuşaklara miras bırakacağımız şekilde kaynakları efektif olarak kullanmaktır." Değerlendirmelerinde bulundu.

Bakan Tekin, ziyareti esnasında en genç girişimci ile karşılaşarak "Daha 15 yaşında, ben de şahsen kendisine destek olmuştum. Onu gördüm, heyecanla projelerini anlatıyor. Bu işte Türkiye'nin insan kaynaklarını verimli kullanması dediğimiz şeydir. Bu fuar da buna vesile oluyor." İfadelerini kullandı.